Yrityksille

Olemme polttareiden ja juhlien ohjelmatarjonnan mainostamiseen keskittyvä sivusto. Yhteistyössä sinun kanssasi sivuiltamme tulevat löytymään parhaat ideat ja osaavimmat toteuttajat loistavien juhlien järjestämiseen! Jokainen yritys saa oman palvelusivun missä näkyy kuvia ja tekstiä tarjottavista palveluista. Asiakas löytää palvelusi nopeasti ja helposti.

Sivuiltamme kävijä löytää hetkessä erilaiset juhlaideat, majoitusvaihtoehdot, ravintolat, kuljetukset sekä saunapalvelut, joista hän voi valita juuri heille sopivimmat vaihtoehdot. Emme mainosta ohjelmatarjontaa pelkästään polttareihin, vaan tarkoitus on antaa ideat ja palveluntarjoajat kaikkiin eri juhliin ja tilaisuuksiin.

Etsimme sopivia yrityksiä palveluumme ja uskomme, että tulet kasvattamaan myyntiäsi kauttamme! Liity ilmaiseksi mukaan tästä. Tervetuloa !

Lähdimme kehittämään sivustoa, joka helpottaa polttareiden ja juhlien aktiviteettien ideointia. Polttareiden järjestäminen on haastava tehtävä, ja järjestäjä haluaa antaa sulhaselle/morsiamelle ikimuistoisen kokemuksen.

Tiestikö, että Suomessa menee naimisiin vuosittain noi 30 000 paria?

Parhaatpolttarit.fi toimii mainospaikkana yrityksille. Sinä kerrot ja me mainostamme. Tavoitteemme on tuottaa lisäarvoa palveluntarjoajalle ja asiakkaalle. Lähde sinäkin helpottamaan polttareiden järjestämistä ja antamaan unohtumattomia elämyksiä juhlijoille, samalla saat rutkasti näkyvyyttä sivuillamme. Tule mukaan!

Tiedämme, että sivujen maksuttomuus kummastuttaa varmasti monia ja herättää kysymyksiä. Tällä hetkellä sivut ovat meille oma projekti, joten toimimme täysin harrastuspohjalta. Tavoitteemme on kasvattaa kävijämääriä ja saada lisää yrityksiä mukaan sivuille. Eli ei tarvitse huolestua, että lähettäisimme laskua perään. Mukaan tuleminen on täysin ilmaista, eikä sido mihinkään.

Tarkoitus on kehittää palvelua niin, että se palvelisi parhaiten asiakasta ja yritystä. Palveluna emme myy mitään tai tuputa asiakkaalle paketteja, vaan pyrimme tekemään asiakkaalle yritysten palveluiden selaamisen mahdollisimman helpoksi. Tulemme kertomaan mukana oleville yrityksille palvelun kuulumisista ja kehityksestä avoimesti, ja toivomme teiltä palautetta palvelua kohtaan. Mukaan tuleminen ei siis velvoita mihinkään ja uskomme, että sen ajan minkä käytätte palveluiden ilmoittamiseen tulee kyllä maksamaan itsensä takasin!